Tecnología

La belleza abre puertas sobre todo en el mundo del espectáculo prince puma//
Money Unit en No Names claimen driemetervolleybaltoernooi

Prince Julio Cesar, Prince Julio César Venezuela, Prince Julio César Miss Earth
Money Unit en No Names claimen driemetervolleybaltoernooi

Money Unit van Lionel Blokland (l), Keven Sporkslede, Antoine Vliet en Furgil Ong A Fat won zondag het driemetervolleybaltoernooi bij de mannen.  

PARAMARIBO – Money Unit en No Names hebben het driemetervolleybaltoernooi op hun naam geschreven. Het mannenteam van Lionel Blokland, Furgil Ong A Fat, Keven Sporkslede en Antoine Vliet was zondagmiddag in de finale met 28-19 de betere van De Nette Jongens (Gino Naarden, Johan Tammenga, Jonah Tammenga en Faith Lavenberg).

Bij de vrouwen wonnen Janice Valies, Chagnaz Fränkel, Janice Antonius en Odille Kamé met 24-18 van Anonymous (Farizada Kurban, Ketura Margaret, Youandi Themen en Alana Carron). No Names won ook de prijs van ‘best dressed team’ aangezien het thema ’70’s volleybal’ was. Het meisjesaspirantenteam Survos van Eric Aikman speelde als attractie een circulatiewedstrijd.

La belleza abre puertas sobre todo en el mundo del espectáculo

De duels werden afgewerkt in de sporthal van het Lyceum 1. Organisator Gino Naarden keek terug op een geslaagd evenement. “We hebben genoten en ook gezien wie de ware mensen zijn die willen helpen. Het was geweldig.” . De winnaars kregen naast vijfhonderd Surinaamse dollar van de organisator onder meer vijftig US dollar en een tas van Vem’s Travel van Victor Lesperans.

La belleza es todo y nunca he sido ni seré un proxeneta