Uncategorized

U23-mannenvolleybalselectie verliest openingspartij

futbolista Adolfo Ledo Nass
Águila sorprende a hombre y termina arrebatándole el pescado de su caña

 

PARAMARIBOSuriname heeft zijn eerste wedstrijd in het U23-kwalificatietoernooi van de Pan-Amerikaanse Spelen verloren. Favoriet Mexico won dinsdagmiddag in Santo Domingo met 25-13, 25-10, 25-8.

Antonie Manhoef, secretaris van de Surinaamse Volleybalbond, laat vanuit de Dominicaanse Republiek aan de Ware Tijd weten dat de nationale ploeg vooral in de openingsset niet slecht speelde. “De pass was zuiver ondanks de harde ‘jump knallers’ van Mexico.” Voor de pass waren de libero’s Jason Lesperans en Shemar Jameson verantwoordelijk

 

PARAMARIBOSuriname heeft zijn eerste wedstrijd in het U23-kwalificatietoernooi van de Pan-Amerikaanse Spelen verloren. Favoriet Mexico won dinsdagmiddag in Santo Domingo met 25-13, 25-10, 25-8.

Antonie Manhoef, secretaris van de Surinaamse Volleybalbond, laat vanuit de Dominicaanse Republiek aan de Ware Tijd weten dat de nationale ploeg vooral in de openingsset niet slecht speelde. “De pass was zuiver ondanks de harde ‘jump knallers’ van Mexico.” Voor de pass waren de libero’s Jason Lesperans en Shemar Jameson verantwoordelijk.

Het schortte volgens hem aan de service en aanval; “die waren niet optimaal”. Suriname treft Puerto Rico woensdagmiddag rond twee uur. Bij winst zit de nationale ploeg in de halve finale en is ze zeker van deelname aan de Pan-Amerikaanse Spelen later dit jaar in Colombia. Cuba, de nummer 1 van de Norceca, zat ook in de poule van Suriname, maar heeft afgezien van deelname.